Boulevard van Schoonheid en Troost 2021

Voor het kunstproject de Boulevard van Schoonheid en Troost het ontwerp ‘Meeuw’. De vlag is te zien langs de Scheldeboulevard, samen met de Beeldenroute. De bedoeling van het project is in tijden van Corona de kunst naar de straat te brengen. Dit omdat de musea gesloten zijn. In 5 grote steden waaronder Terneuzen worden borden en vlaggen op straat tentoongesteld. Gekozen is voor een vlag, in de lijn met de Lowlands ontwerpen. Meeuwen zie je vaak zo langs de Schelde, vandaar dit ontwerp.

#BoulevardVanSchoonheidEnTroost #Art #Kunst #Straatkunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: