Keith Haring Art Challenge 2015

In 2015 organiseerde Lowlands samen met de Kunsthal de ontwerpwedstrijd ‘Keith Haring Art Challenge’. Dit ter gelegenheid van de tentoonstelling The Political Line in de Kunsthal in Rotterdam. Het ontwerp was een van de winnende inzendingen en is gedrukt op een doek van 4×20 meter! Dit doek is tijdens de manifestatie #24uurcultuur ingekleurd door het publiek bij Rotterdam CS. Daadwerkelijk het mooiste project waar Bombarie aan heeft mee mogen doen. Zie ook: https://www.kunsthal.nl/nl/plan-je-bezoek/activiteiten/kunst-voor-iedereen/

#Lowlands #LowlandsFestival #ArtChallenge #24UurCultuur #Kunsthal #KeithHaring #Kunst #Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: