Lowlands Festival 2009

Het eerste ontwerp gemaakt voor Lowlands Festival in 2009 voor een servetje. De opdracht was maak iets met eten. Als er iemand is die altijd aan het eten is dan is het PacMan wel. Het oude logo van Lowlands lijkt ook wel een beetje op PacMan. Die overigens zelf weer geinspireerd is op een pizza maar dat geheel terzijde. Gecombineerd met het huidige logo van Lowlands ‘Razor Bob’ die weer heel veel weg heeft van de spookjes in het PacMan spel was het idee gauw geboren.

#Lowlands #LowlandsFestival #Art #Kunst #Servetten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: