Lowlands Festival 2012

In 2012 kwam er op Lowlands Festival een kunstexpositie ‘voor en door Lowlanders’ genaamd ‘Het Vlaggenwoud’. Thema dat jaar voor Lowlands was ‘A State Of LLow’ en daarmee was al snel de koppeling gemaakt naar de Verenigde Staten en hun vlag de ‘Star Sprangled Banner’. Maar het is niet zomaar een ‘Mash-Up’ van een vlag. Wie vaker naar Lowlands is geweest herkent ook de iconische rood-witte schoorstenen die vroeger de entree van het festival sierden. De vlag is een abstracte weergave van de torens geprojecteerd tegen een sterrenhemel.

#Lowlands #LowlandsFestival #Vlaggenwoud #Art #Kunst #MashUp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: