Lowlands Festival 2017

Het eerder genoemde ‘Vlaggenwoud’ is een steeds groter wordende kunstexpositie op het Lowlands Festival. Ter gelegenheid van de 25e editie van het festival is er weer een vlag gemaakt. Hierin zijn taartjes verwerkt die enigszins lijken op het Lowlands logo ‘Razor Bob’. De iconische rood-witte schoorstenen zijn verwerkt in de vorm van kaarsjes op de taart. Door de projectie tegen de sterrenhemel lijken het een soort van UFO’s welke komen aanvliegen uit de ruimte.

#Lowlands #LowlandsFestival #Vlaggenwoud #LL25 #Art #Kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: